Forsættere
Forsætter | FOR2
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Holdet er en forsættelse af hvalpe/nybegynderholdet. Her lærer du og din hund opstarten på DCH’s lydighedsprogram.
Hvis du senere ønsker at træne f.eks. Agillity - Rally eller vil på Familiehunde hold - bliver træningen tilrettelagt efter det.
Der vil blive lagt vægt på følgende færdigheder.

• Kontakt. -Få og beholde en god opmærksomhed fra din hund !
  • Nej. -Hunden skal lære hvad et ”nej” betyder !
  • Indkald. -Hunden skal komme hurtig og glad når du kalder på den !
  • Plads. -Hunden skal kunne placere sig siddende ved venstre side !
  • Dæk. -Hunden skal kunne lægge sig ned på din kommando !
  • Lineføring. -Hunden skal lære at følge dig med løs line ved din venstre side !
  • Sid/Stå. -Hunden skal lære at blive stående eller siddende når du går fra den !
  • Apport. -Hunden skal lære at hente apport og aflevere den til dig !
  • Feltsøg. -Hunden skal lære at finde genstande og bringe dem tilbage til dig !
  • Rundering. -Hunden skal påvise en person (halsgivning) !
  • Spring. -Hunden skal lære at passere et springbræt frem og tilbage på kommando !

Træningen vil normalt foregå på træningspladsen på Stadevej, men din hund skal selvfølgelig også være lydig andre steder end på træningspladsen, så derfor vil træningen også kunne foregå i skoven, i parken eller i byen. Alt dette suppleres med teori, så du lærer lidt om hvordan du bedst belønner, passer, behandler og opdrager din hund så den bliver ”en glad og lydig hund”!  For at kunne rykke op på et C-hold - skal man opnå 90 point til en Lokalkonkurrence.

Dette hold er en fortsættelse af hvalpehold, efterår 2022. INGEN TILMELDING AF HUNDEFØRERE FRA ANDRE HOLD ELLER KLUBBER. Træningsstart Onsdag d. 25 januar 2023 kl. 18.45 til 19.45. Her arbejdes der videre med de øvelser som i har lært på hvalpehold. Vi hjælper jeg igennem teenager perioden og der vil især blive lagt vægt på kontakt og samarbejde mellem hund og fører. Der "snuses" til de andre discipliner DcH Brønderslev kan tilbyde efterfølgende. DcH`s lydigheds program, Agility, Rally og familiehunde træning. Der vil være træning andre steder, end på DcH s baner - By-skov-strand eller på en mark. Sommerferie fra uge 26 til 32.

Onsdag 18:45-19:45 Dch Brønderslev træningsplads, Agilitybanen
Tilmelding kræver betaling af  Årskontingent | 999